Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Benti pálya:  

 

Kép Kunszentmárton déli részén fekszik, kb. 150 X 250 méter a terület! Két nagy bázis van a terület 2 szemközti sarkában. Az egyik fából épült a másik gumiból.. A területen szétszórva vannak fából és gumiból készült fedezékek, emellet persze a természetes fedezékek is megvannak . Valamint a terület közepén egy tisztás van amit 1 m magas föld sánc vesz körül. Ez a pályánk nagyon jól alkalmazható az erdős, bokros összecsapások szimulálására.

Megközelítése: Kunszentmártonon áthaladva a 45 ös úton a MOL benzinkút után levő terület, a  volt roncsderbi pálya!

(galériához katt a képre)

 

Pálóczi istálló:

 

Kép Pálóczipusztán található, ami Kunszentmártontól mintegy 6 km re van. A pálya kb. 150 X 200 méteres területen fekszik, melyen 4 nagy istálló található négyzet alakban elhelyezkede és  a közepén egy 2 helységből álló épület van. Az istállókban és környékén külömböző fedezékek találhatók, melyek nagyon jó segítséget nyújtanak az épületről-épületre haladásra! ezért is nagyon jól szimulálhatóak ezen a pályán a szektoros és épület harcok. Valójában fél CQB-pálya!

Megközelítése: Kunszentmárton felől a 44 es főútvonalról letérve Szelevény felé az elágazástól 3 km-re az út mellett található.

 (galériához katt a képre)